Meer weten over Wonivo?Neem contact op
Rob Jans-2021_4
Lingedijk Tiel

Wonivo: maatwerkoplossingen met vaste bouwstenen

Wonivo is een maatwerkoplossing met vaste bouwstenen voor appartementen op iedere locatie. Hét antwoord van Van de Klok op de vraag naar betaalbare appartementen voor één- én meerpersoonshuishoudens in verschillende segmenten: koop, huur (sociaal- en middensegment) en zorg.

De kracht van Wonivo zit met name in het ontwikkel- en realisatietraject. Wonivo is een bouwconcept dat samen met een aantal vaste co-makers, corporaties en vastgoedbeleggers is ontwikkeld. Dit betekent dat iedereen zijn specifieke expertise heeft ingebracht en alle processen zijn ‘fijngeslepen’.

hof-van-nijmegen-wonivo

Gevarieerde mix bij invulling stedenbouwkundig plan

Door de combinatie van Wonivo, Optimaat en BaseHome is een gevarieerde mix mogelijk bij de invulling van een stedenbouwkundig plan met conceptwoningen en -appartementen van Van de Klok. Hierdoor ontstaat een zeer efficiënt ontwikkel- en realisatietraject met zo min mogelijk (faal)kosten en materiaalgebruik.

Snelle prijsvorming, vaste bouwkosten en een geoptimaliseerd ontwikkel- en realisatieproces.

Eén concept voor meerdere huishoudensgroottes in koop, huur (sociaal- en middensegment) en zorg.

Corporaties, beleggers, zorginstellingen en externe ontwikkelaars zijn de opdrachtgevers van Wonivo.

Woningen voor iedere doelgroep

In het ontwikkelen en realiseren van conceptwoningen zijn we niet uniek: bijna alle grote bouwondernemingen werken met bouwconcepten om woningen betaalbaar en efficiënt te kunnen realiseren. Wat Van de Klok hierin onderscheidend maakt, is dat we alle doelgroepen van corporaties kunnen bedienen door de combinatie van onze verschillende woningconcepten. Daarbij is er voor de opdrachtgever maar één contactpersoon voor alle concepten.

Zoals gezegd: we zijn niet de enige partij met een woningbouwconcept. Maar hoe kunnen onze concepten nu vergeleken worden met die van andere aanbieders? Waar zit het onderscheid in betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid? Daar is een oplossing voor: De Woonstandaard.

Hier lees je meer over de Woonstandaard ▶
Conceptenboulevard
KlokHolding_Tooropstraat_met-logo-Wonivo

Wonen op steeds hoger niveau

Door te werken met co-makers kunnen we snel met vastgestelde ‘bouwstenen’ een Wonivo appartementencomplex samenstellen, inclusief bouwkostenindicatie en globale planning. De input van corporaties en vastgoedbeleggers is gebruikt om een concept te ontwikkelen dat volledig aansluit bij de behoeften uit de markt.

Wonivo is het (zorg)concept van Van de Klok voor gestapelde bouw. De naam 'Wonivo' is niet voor niets afgeleid van de woorden 'wonen' en 'niveau' (in hoogte en kwaliteit). Daarnaast heeft Van de Klok een bouwconcept voor grondgebonden woningen: BaseHome, waarmee we al vele jaren succesvol nieuwbouwprojecten ontwikkelen en realiseren. De Optimaat is ons prefab woningconcept voor een- en tweepersoonshuishoudens.

Uiteraard worden al onze concepten voortdurend doorontwikkeld op het gebied van duurzaamheid, energievoorziening en circulariteit.

Lingedijk, Tiel

Lingedijk, Tiel

Tooropstraat, Nijmegen

Tooropstraat, Nijmegen

Hof van Nijmegen

Hof van Nijmegen

Tooropstraat, Nijmegen

Tooropstraat, Nijmegen

Hofgaerde, Houten

Hofgaerde, Houten

Beekstraat, Arnhem

Beekstraat, Arnhem

Rob Jans -2021_1

Heb je vragen over Wonivo?

Ga vrijblijvend het gesprek aan met Rob Jans. Hij vertelt je alles over dit concept!