De Vijf Heeren
De Vijf Heeren
De Vijf Heeren
De Vijf Heeren
De Vijf Heeren
De Vijf Heeren
De Vijf Heeren
De Vijf Heeren

De Vijf Heeren - fase 1, Leerdam

ReferentieUitleggebiedBasehomeGebiedsontwikkelingNieuwbouw
45 rij- en hoekwoningen, waarvan 20 huurwoningen

Broekgraaf is een prachtige woonlocatie in Leerdam, grenzend aan het Groene Hart. Een bijzonder goed doordachte en afwisselende woonwijk. Er is veel ruimte voor natuur en water. En door de ligging dichtbij het historische centrum hebben de bewoners al het gemak van winkels en horeca op een steenworp afstand.

In opdracht van Parczoom en Kleurrijk Wonen heeft KlokWonen in totaal 45 rij- en hoekwoningen gerealiseerd. 20 huurwoningen voor Kleurrijk Wonen en de overige woningen zijn verkocht aan particulieren.

Wie voor wonen in Broekgraaf kiest, geniet van al dat moois dat Het Groene Hart te bieden heeft. Fraaie polders, volop natuur met uitgestrekte weilanden en een waterrijk gebied met volop mogelijkheden voor pleziervaart. Door de ideale ligging ten opzichte van de pittoreske binnenstad. Geniet u daarnaast net zo eenvoudig van al het moois dat vestigingstad Leerdam te bieden heeft.

De fraaie en zeer ruime woningen gelegen op een goede locatie in het plangebied bieden diverse uitbouwmogelijkheden. Alle woningen zijn voorzien van drie slaapkamers en een ruime zolder. Deze woningen beschikken allen over een heerlijke tuin en worden zeer compleet afgewerkt met een luxe keuken en sanitair.

;
Architect
Joost Bijl Architecten
Directievoerder
KlokWonen
Realisatie
KlokWonen