AI De Vijf Heeren
AI De Vijf Heeren
AI De Vijf Heeren
AI De Vijf Heeren
De Vijf Heeren

De Vijf Heeren - fase 2, Leerdam

ReferentieUitleggebiedBasehomeGebiedsontwikkelingNieuwbouw
16 twee-onder-een-kapwoningen

Het succes van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in de jonge, populaire en groene wijk Broekgraaf in Leerdam heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Binnen dit aantrekkelijke nieuwbouwproject heeft u nu de mogelijkheid om te kiezen uit een selectie bijzondere twee-onder-een-kapwoningen met een prachtige tuin.

Heerlijck wonen in Leerdam

Aan de statige Spiegellaan in de groene wijk Broekgraaf ontwikkelde Parczoom in fase 2 van De Vijf Heeren 16 prachtige twee-onder-een-kapwoningen met gevarieerde architectuur.

Broekgraaf is goed en snel bereikbaar met zowel de auto als de fiets. Maar écht bijzonder is de ligging tussen stad en platteland. De wijk wordt omarmd door de natuur, maar is zelf ook groen en waterrijk met charmante singels en de maar liefst zestien meter brede Broekgraaf, waaraan de nieuwe woonplek haar naam dankt. De lommerrijke lanen met bomen, hagen en het Broekgraafpark laten het gebied ademen.

De woningen in De Vijf Heeren zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen.

;
Directievoerder
Van de Klok Wonen