't Hof van Campe
't Hof van Campe

't Hof van Campe - cluster 2, Ewijk

ReferentieOverige locatieBasehomeGebiedsontwikkelingNieuwbouw
15 woningen

Wonen in ’t Hof van Campe is wonen in het buitengebied van Ewijk en Beuningen met heel veel ruimte en groen om je heen. Het plan was zeer ruim en groen opgezet en is aangenaam landelijk gelegen met eeuwenoude boerderijen, molens en Kasteel Doddendael in de nabijheid. Een landelijke omgeving die rust en ontspanning brengt, en zorgt voor sfeer en recreatiemogelijkheden.

De rust en kracht een open landschap met slingerende dijken, zicht op het water van rivier de Waal wordt afgewisseld met de gezelligheid van de dorpen Ewijk en Beuningen en de stadse voorzieningen van Nijmegen. De afgelopen jaren zijn langs een centrale lint 9 buurtjes en hofjes ontwikkeld met elk een eigen karakter. Elk buurtje ademt een veilige, aangename kleinschalige sfeer. Uniek in Nederland is dat elk buurtje in een groen landschap ligt waarin weides en boomgaarden elkaar afwisselen.

In het tweede cluster zijn slechts 15 woningen gebouwd rondom een centraal groen hof met bomen en langs de iets hoger gelegen houtwal. Auto’s staan uit het zicht in de parkeerkoffers aan de zijkant of in de eigen garage. Kinderen spelen onbekommerd buiten, veilig en aangenaam onder uw toezicht vanuit huis.

De woningen in t Groene Hof hebben een typische Hollandse huisarchitectuur met zadeldak, roodbruine bakstenen en antracietgrijze dakpannen. De woningen zijn afgewisseld met doorgestoken dakkapellen, mooie entrees en bijzondere elementen met zink.

;
Architect
Croonen Architecten
Realisatie
Van de Klok Wonen