't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe

't Hof van Campe - cluster 1b, Ewijk

ReferentieOverige locatieBasehomeGebiedsontwikkelingNieuwbouw
27 rij- en hoekwoningen en 4 tweekappers

In het land van Maas en Waal, tussen Ewijk en Beuningen, is nieuwbouwproject 't Hof van Campe te vinden. Een nieuwe wijk, met veel ruimte om te groeien, te spelen, te bewegen en te genieten. Hier zijn woningen ontwikkeld in vele soorten en maten. Voor ieder wat wils.

In ’t Hof van Campe zijn 182 woningen gebouwd, waarvan 35 procent starters- en huurwoningen. De overige woningen zijn vrije sectorwoningen. De nieuwe wijk sluit perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing. Er zijn allerlei soorten huizen gebouwd: rijwoningen, twee-onder-een-kap, vrijstaand en appartementen. Allemaal gebouwd in een landelijke stijl met variatie in gevels en kappen en aandacht voor detaillering.

De wijk bestaat uit acht kleine clusters, die letterlijk in het groen liggen. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is plaats voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere buurt zijn eigen sfeer en architectuurstijl krijgt. Tegelijk is ’t Hof van Campe een samenhangend geheel. De buurten zijn onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voor komt. Er doorheen slingert de hoofdweg met lintbebouwing.

;
Architect
Croonen Architecten
Directievoerder
Van de Klok Wonen
Oplevering
Q4 2015