't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe
AI 't Hof van Campe

't Hof van Campe - cluster 1a, Ewijk

ReferentieOverige locatieBasehomeGebiedsontwikkelingNieuwbouw
13 rij- en hoekwoningen en 1 twee-onder-een-kapwoning

’t Hof van Campe ligt in de gemeente Beuningen, in de streek het Rijk van Nijmegen. Dichtbij de Overbetuwe en het Land van Maas en Waal kenmerkt deze streek zich door een zeer gevarieerd landschap. Beuningen is een aangename gemeente waar iedereen zich snel thuis voelt, met een rijk verenigingsleven, een gezellig winkelcentrum en verschillende leuke cafés en restaurants.

In 't Hof van Campe zijn 182 woningen gebouwd, waarvan 35 procent starters- en huurwoningen. De overige woningen zijn vrije sectorwoningen. De nieuwe wijk sluit perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing. Er zijn allerlei soorten huizen gebouwd: rijwoningen, twee-onder-een-kap, vrijstaand en appartementen. Allemaal gebouwd in een landelijke stijl met variatie in gevels en kappen en aandacht voor detaillering.

De wijk bestaat uit acht kleine buurten, die letterlijk in het groen liggen. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is plaats voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere buurt zijn eigen sfeer en architectuurstijl heeft. Tegelijk is 't Hof van Campe een samenhangend geheel. De buurten zijn onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voor komt. Er doorheen slingert de hoofdweg met lintbebouwing.

;
Architect
Croonen Architecten
Directievoerder
Van de Klok Wonen
Realisatie
Sleenhoff
Oplevering
Q1 2015