Kantoor KlokGroep en Van de Klok

Voorbeeldpagina Van de Klok

Van de Klok staat voor een geïntegreerde aanpak van (grootschalige) bouwprojecten. We zijn voortdurend bezig om concepten te verbeteren en het aanbod uit te breiden. Innoveren is onze tweede natuur. Daar leren we van en het stimuleert ons enorm.

We kijken vooruit en zijn toekomstgericht. ‘Groot denken en gefocust werken’ typeert ons. We zijn een familiebedrijf met lef dat toekomstbestendige leefomgevingen creëert. We pakken maatschappelijk relevante projecten op die andere partijen niet altijd aandurven.

Block with columns and icons

Dit blok gebruik je met name voor bv trustfactors. Je kan alle beschikbare icoontjes bekijken op: https://heroicons.com/. Je moet hierbij 3 colummen toevoegen.

Klanten waarderen Van de Klok met een 9

Van de klok behoort al jarenlang tot de beste bouwers van Nederland als je kijkt naar klantevredenheid. Wij blijven kritisch en zijn pas tevreden als wij structureel nummer 1 zijn van Nederland.

Al 20.000 huizen gebouwd

Van de Klok heeft ervaring aan alle kanten van de bouw. Wij dragen ons steentje ook zeker bij in de woningbouw met al 20.000 huizen gebouwd.

Sneeuw

Call to action

Gebruik dit blok voor een CTA: We staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten of om u door te verwijzen naar de juiste contactpersoon binnen onze organisatie.

Fill in a title

Fill out the purpose of the form. It can be either download or contactform (or other creative ideas such as a sign up form)

Naam
Organisatie
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Wonen in Benschop-Oost

Image in Pentagon with text

Dit is logischerwijs een KlokGroep blok, maar alle corporates mogen hier gebruik van maken indien nodig/ gewenst.

Bij alle blokken met tekst heb je in elk geval de mogelijkheid om

  • opsommingen (ook nummeriek
  • Tekstopmaak zoals bold en italic

En uiteraard ook de H2's, H3's en zoals ik altijd zeg:

quotes zijn ook mogelijk

Bij zo goed als alle blokken zijn ook altijd knoppen mogelijk

2023-08-30-PH-7-6431

Image with foldouts

Dit blok heeft in default geen knop functionaliteit erin. Wel zijn er een aantal opties keuzes die je hebt om het te optimaliseren voor jouw websites.

Tip: wil je een witregel toevoegen? Gebruik dan "shift + enter"

We kunnen deze met en zonder icoontjes doen. De iconen zijn nu nog alleen de corporate logo's. In de toekomst komt hier indien behoefte aan is meer mogelijkheden

Je kan ervoor kiezen om de uitklappers links of rechts neer te zetten. De tekst komt dan aan de andere kant te staan.

Niet bij alle blokken zijn er standaard knoppen standaard mogelijk. In de tekst editor heb je altijd de mogelijkheid om een link toe te voegen aan jouw tekst. Dus bv lees meer

H2, H3 of H4

Kan je vaak gewoon selecteren bij de tekstelelementen om een tussenkopje zelf te maken op een afwijkende plek.

Een laatste check

Een gecertificeerde organisatie

Van de Klok investeert steeds meer in mvo. Naast oog duurzaamheid en maatschappelijke initiatieven, is beschikken over de juiste certificeringen ook een essentieel onderdeel van verantwoord ondernemen.

Onze organisatie en onze (duurzaamheids)activiteiten zijn op verschillende manieren gecertificeerd. Zo zijn we o.a. in het bezit ISO 14001, ISO 9001, FSC, PEFC en VCA certificaten en een MVO-register extended CSR report.

Certificaat voor LIV

Een gecertificeerde organisatie

Van de Klok investeert steeds meer in mvo. Naast oog duurzaamheid en maatschappelijke initiatieven, is beschikken over de juiste certificeringen ook een essentieel onderdeel van verantwoord ondernemen.

Onze organisatie en onze (duurzaamheids)activiteiten zijn op verschillende manieren gecertificeerd. Zo zijn we o.a. in het bezit ISO 14001, ISO 9001, FSC, PEFC en VCA certificaten en een MVO-register extended CSR report.

Headerafbeelding

XL image with text and button

Je kan met dit blok kiezen of de tekst links of rechts erin staat. De tekst komt in een vak te staan die over de foto heenvalt.
Een blokje uit de foto valt dan dus ook weg.

Knop mogelijk

Media (normaal)

Wonen in Benschop-Oost

Media volledige breedte

VR bril

Van de Klok VR bril

Interactieve bijeenkomst

Interactieve bijeenkomst met een deel van onze co-makers

Start bouw De Lichtpen

Bouwfeest

Nieuwbouw Vieracker, Malden

Woonhuis

Woonhuis
Nieuwbouw het Voorste Veld, Velddriel

Woning

Woning

Text blok

Dit is een text blok. Deze is vrij eenvoudig, maar desondanks goed bruikbaar om de verbinding met meerdere blokken te maken.

"Van de Klok streeft naar groei, ook op het gebied van maatschappelijke en sociale ontwikkeling. ”

Harold van Rooijen
Directeur KlokGroep
dekkerswald test

Dit is random tekst puur ter voorbeeld

Dit is random tekst puur ter voorbeeld

Dit is random tekst puur ter voorbeeld

Text with foldouts

Het blok "Text with foldouts" is identiek aan het blok image with foldouts. Dit is dus met een tekst ipv een afbeelding. Verder is er niks anders.

Wijkgerichte aanpak
Samen met corporaties kijken we naar hun gehele bezit of de wijken waarin zij actief zijn. We brengen wensen en uitdagingen in kaart en bepalen gezamenlijk welke rol Van de Klok hierin kan spelen.

Text with contentcards -boxed content

In dit blok is het mogelijk om tekst in een afbeelding te plaatsen of onder de afbeelding. MEt of zonder link. Daarnaast zijn er nog de nodige vershcillen die je kan maken. Je kan ervoor kiezne om vierkante of liggende afbeeldingen te gebruiken. Je kan 2,3 of 4 afbeeldingen op een rij plaatsen

Title with rich text modules

Meer over ons

Dit is een blok dat bestaand uit een titel, link of knop (optioneel) afhankelijk van je huisstijl en mogelijk om text blokken toe te voegen (komt per rij)

Als Van de Klok pakken wij hierin graag de voortrekkersrol op. We denken verder en doen meer; de basis van onze brede dienstverlening. We zijn gespecialiseerd in het volledige traject: initiëren - ontwikkelen - realiseren - wonen - onderhouden - beheren. We beginnen dus graag bij het begin, maar wij laten daarna niet meer los.

We bedienen onze opdrachtgevers in een continu proces en ontwikkelen steeds weer nieuwe bouw- en verduurzamingsconcepten, zoals BaseHome en Ecoveren. Innoveren is meer en meer onze tweede natuur. Daar leren we van en het zorgt ervoor dat het geheel nog beter is dan de som der delen. Door onze specialismen kunnen we echt bijdragen aan een leven lang woon- en werkcomfort. Dat hoort bij ons, omdat we het met onze wendbare structuur, samen en transparant voor onze klanten regelen. Zo doen we dat bij Van de Klok.

Two colums with content

Dit blok combineert twee rijen met afbeelding en eventueel een knop/link (afhankelijk van huisstijl).

Dit is in essentie voor NF gemaakt, maar bruikbaar voor alle corporates. Dus gebruik het zeker als je deze kan gebruiken en het een toegevoegde waarde is.

knop m,ogelijk
2023-08-30-PH-7-6444
2023-08-30-PH-7-6431

De gedachte is dat aan de linkerkant de afbeelding onderaan staat en aan de rechterkant de afbeelding bovenaan. De tekst logischerwijs omgekeerd.
Dit zorgt voor wat speelsere opmaak.

knop mogelijk
Logo_KlokGroep2023_FC-600 px

USP with logo and text

Dit is nog ruw en met name geinspireerd op de M² van NF. Dus als je bv per project wat wilt uitlichten. Maar hier moet nog het nodige aan gedaan worden opmaak technisch.

Verical carousel with tiles

KlokGroep is gespecialiseerd in het volledige traject van initieren tot en met beheren. De afzonderlijke specialismen zorgen voor specifieke dienstverlening op maat.