Lankforst, PH7 en De Vasim genomineerd voor Architectuurprijs Nijmegen 2023

8 maart 2024

In de Nijmeegse Architectuurprijs 2023, die georganiseerd wordt door Architectuurcentrum Nijmegen, zijn drie Van de Klok-projecten genomineerd voor de vakprijs. Zes projecten van Van de Klok dingen mee naar de publieksprijs.

Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) organiseert dit jaar voor de negende keer Architectuurprijs Nijmegen. De vakjury heeft alle inzendingen beoordeeld en tien projecten genomineerd die kans maken op de vakprijs. Drie daarvan zijn projecten waar Van de Klok bij betrokken is geweest:

We zijn enorm trots op deze prachtige nominaties!

Publieksprijs

Naast een vakprijs, wordt een publieksprijs uitgereikt aan het project dat de meeste stemmen krijgt. Zes projecten van Van de Klok zijn in de running om de publieksprijs te winnen:

  • LOYD
  • Havenkade
  • Agnetenhof
  • Leven in Lankforst (renovatie)
  • Herbestemming PH7
  • De Vasim

Stemmen voor de publieksprijs kan nog tot 3 april 2024.

Prijsuitreiking

De Architectuurprijs Nijmegen en de Publieksprijs worden op donderdag 4 april 2024 uitgereikt tijdens een feestelijke avond in De Vasim in Nijmegen.

Over Architectuurprijs Nijmegen

Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) organiseert, in opdracht van de gemeente Nijmegen, dit jaar voor de negende keer Architectuurprijs Nijmegen. Met de prijs wil ACN de kwaliteit van architectuur in Nijmegen bevorderen, goed opdrachtgeverschap stimuleren en architectuur bij een breed publiek onder de aandacht brengen.

2022-12-13-Lankforst-6643

Renovatie Lankforst genomineerd

voorzijde prins hendrikstraat 7 Nijmegen

Herbestemming PH7 genomineerd

VanDeKlok_VASIM_Nijmegen_BASE_02_s

Transformatie De Vasim genomineerd

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal