Ondertekening renovatie en verduurzaming fase 2 Floraplein

Feestelijk moment in Eindhoven! Onlangs tekenden we de aanneemovereenkomst voor de volgende fase van het project Floraplein, waarin we voor woningcorporatie Wooninc. aan de slag gaan met het groot onderhoud aan de 124 woningen in de buurt Kerstroosplein. We doen dit samen met Laride en Ladies@work.

Renovaties en onderhoud

In mei konden de voorbereidingen voor de asbestinventarisatie al beginnen, en in september starten we met de keuken-, badkamer- en toiletrenovaties bij de woningen die hiervoor in aanmerking komen. In oktober gaat het groot onderhoud van start: we vernieuwen en isoleren het dak, er komen kunststof kozijnen met HR++-beglazing, gevels worden hersteld, we brengen mechanische ventilatie aan en waar nodig wordt asbest gesaneerd. Bewoners kunnen kiezen voor zonnepanelen, die via de servicekosten verrekend worden.

Naar verwachting zullen we rond de bouwvak van 2024 het project opleveren.

Op de foto vlnr: Edward Steendam (Wooninc.), Jeroen Bos (Laride), Marjet Westervoorde (Ladies@Work), Anton Wijnhoven (Laride), Ronald Frins (wooninc.), Wesley Janssen (Van de Klok), Bas van Gompel (Van de Klok), Floor van Hofwegen (Ladies@Work), Elise Lamers (Van de Klok), Tom van Suilen (Van de Klok).

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal