Overeenkomst transformatie De Gravin ondertekend

Goed nieuws in Rotterdam! De koop- en aanneemovereenkomst is ondertekend voor de transformatie van een leegstaand kantoor aan de ’s-Gravendijkwal 28-36 in Rotterdam naar maar liefst 55 nieuwe sociale huurwoningen. De omgevingsvergunning is onherroepelijk en dat betekent dat we in oktober 2024 kunnen starten met de realisatie van De Gravin.

De transformatie van het kantoorpand met de nieuwbouwwoningen is een ontwikkeling van Ontwikkelcombinatie Novaform - FULLHOUSE. Woonstad Rotterdam neemt de woningen af en met Van de Klok realiseren we de transformatie. Michael de Waal (Woonstad Rotterdam), Mohamed el Achkar (Woonstad Rotterdam), Niels van Ginkel (Novaform), Iwan de Vries (Fullhouse) en Bas van Gompel (Van de Klok) ondertekenden de overeenkomst. Zij bundelen hun krachten om een succesvolle samenwerking te waarborgen.

Bas van Gompel is trots op deze mijlpaal: “Met De Gravin creëren we 55 toekomstbestendige, sociale leefomgevingen, door een bestaand kantoorgebouw nieuw leven in te blazen en te verrijken met nieuwbouw.” Daarmee verbetert ook de omgeving.

In het kantoorgebouw komen 48 appartementen, aan de achterzijde van het pand staat straks een blok van 7 grondgebonden nieuwbouwwoningen. De nieuwbouwwoningen komen op het dak van de parkeerkelder, die ruimte biedt voor 135 fietsen en 26 auto's.

Gravin Rotterdam - AI

Zo komt de Gravin eruit te zien

2409-06285-binnentuin

Aan de achterzijde komt een binnentuin

Van_de_Klok_Graaf_Rotterdam_BASE_01_s

Het kantoorgebouw aan de 's-Gravendijkwal

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal