Laan aan de Weide Arnhem
Laan aan de Weide Arnhem
Laan aan de Weide Arnhem
Laan aan de Weide Arnhem
Laan aan de Weide Arnhem
Laan aan de Weide Arnhem
Laan aan de Weide Arnhem
Laan aan de Weide Arnhem

Laan aan de Weide, Arnhem

ReferentieOverige locatieBasehomeGebiedsontwikkelingNieuwbouw
48 woningen

In de populaire nieuwbouwwijk Schuytgraaf in Arnhem ontstaat een aantal aantrekkelijk nieuwe woonbuurten die deel uitmaken van Buurt aan de Weide. Binnen dit deel van de wijk realiseren wij Laan aan de Weide: 48 goed doordachte twee- en drie-onder-een-kapwoningen en fraaie rijwoningen. De woningen worden verrassend compleet afgewerkt met onder andere keuken, vloerverwarming op de begane grond, luxe sanitair en tegelwerk. De ligging ten opzichte van alle voorzieningen is ideaal en de Arnhemse binnenstad is op de fiets in 20 minuten bereikbaar.

In de gevarieerde nieuwbouwwijk Schuytgraaf neemt Buurt aan de Weide een bijzondere plek in. Het wordt een gezellige en levendige buurt, een soort dorp in het groen, waar altijd wel wat te beleven valt.
Door een gevarieerd aanbod aan woningtypes krijgt het een speels en aantrekkelijk straatbeeld. En door de nabijheid van zowel de gemoedelijke binnenstad van Arnhem als het buitengebied richting de Betuwe,
heeft de wijk een vriendelijk en landelijk karakter. Er is veel ruimte voor groen, water en recreatie, maar ook alle belangrijke voorzieningen zoals kinderopvang, scholen, een nog te bouwen winkelcentrum (opening voorjaar 2017) en de ligging direct naast NS Station Arnhem-Zuid maken dit een zeer populaire woonwijk. Ontsluitingswegen A50 en A325 maken zowel de groene omgeving als belangrijke autowegen snel bereikbaar. Een ideale woonplek dus, ook als u niet in de directe omgeving werkt.

;
Architect
Lanfermeijer Seelen Weijer Architcten
Directievoerder
Van de Klok Wonen
Realisatie
KuiperArnhem
Oplevering
Q4 2017