Buiten Het Erf Exterieur Cam 03
Buiten Het Erf Exterieur Cam 07
Buiten Het Erf Exterieur Cam 01
Buiten Het Erf Exterieur Cam 05
Buiten Het Erf Exterieur Cam 04
Buiten Het Erf Exterieur Cam 09

Buiten het Erf, Zevenaar

In voorbereidingOverige locatieBasehomeGrondgebondenNieuwbouw
50 woningen

Met de eerste fase van nieuwbouwproject Buiten het Erf komen er circa 50 prachtige woningen bij op een groene plek in Zevenaar. Deze buurt is onderdeel van de nieuwe wijk Groot Holthuizen. Hiermee is het de laatste, verbindende stap tussen het stedelijke gebied en het groene buitengebied.

Warmtepomp, stadwarmte en zonnepanelen

Buiten het Erf zijn duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning worden verwarmd via een warmtepomp en de tussen- en hoekwoningen met stadswarmte. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, hebben vloerverwarming en zonnepanelen op het dak. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid.

KoopStart

De 20 woningen worden aangeboden met KoopStart. Met KoopStart wordt er een percentage van de marktwaarde van de koopprijs afgetrokken. Bij Buiten het Erf is dit minimaal 10% en maximaal 15%. De marktwaarde wordt bepaald door een onafhankelijke taxateur. De VON-koopprijs die bij start verkoop online staat, is de getaxeerde marktwaarde minus de verstrekte koperskorting. De verlaagde koopprijs heeft als voordeel dat starters op de woningmarkt misschien wél een hypotheek kunnen afsluiten. Daarnaast profiteert men van lagere maandlasten omdat de hypotheek lager is.

Volgende fase

De ontwikkeling van de tweede fase is in volle gang. De prognose is dat fase 2 met 32 woningen in het eerste kwartaal van '24 in verkoop zal gaan. Je kunt je hiervoor inschrijven op de projectwebsite. Zo blijf je op de hoogte van de verkoop.

;
Architect
Visser en Bouwman | dhr. J. Swinkels
Oplevering
Eind '24, begin '25