Levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen in Lauwendael, Beneden-Leeuwen
Sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen in Lauwendael, Beneden-Leeuwen
Twee-onder-een-kapwoningen in Lauwendael, Beneden-Leeuwen
Vogelvlucht van project Lauwendael in Beneden-Leeuwen

Lauwendael, Beneden-Leeuwen

In voorbereidingBinnenstedelijkGrondgebondenNieuwbouw
64

Lauwendael biedt een gevarieerd woningaanbod voor iedere woonwens: van twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen tot rijwoningen en vrijstaande woningen. Met een prachtige landelijke uitstraling, veel woonruimte en energieneutraal.

Lauwendael wordt gerealiseerd in de bebouwde kom van Beneden-Leeuwen: een fraai en gemoedelijk dorp, gelegen aan de rivier de Waal en omringd door schitterende natuur. Het project ligt op loopafstand van het centrum, waar een verrassend ruim winkelaanbod en meerdere supermarkten te vinden zijn.

De woningen van Lauwendael zijn in twee fasen in verkoop gegaan. Fase 1 bestaat uit een divers aanbod van 32 rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Vanwege de grote vraag naar levensloopbestendige woningen bij de verkoop van fase 1, bestaat fase 2 voor het grootste deel uit levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, naast de enkele reguliere tweekappers en vrijstaande woningen.

De architectuur van Schippers architecten kent mooie details in het gevelwerk en sfeervolle erkers. De kavels zijn ook erg ruim opgezet.

Van de Klok realiseert de woningen in opdracht van Van den Bosch Vastgoed.

Architect
Schippers Architecten
Realisatie
Van de Klok