KlokSignaal digitaal

21 mei 2017

Het eerste digitale KlokSignaal is vanaf nu online! Het papieren magazine heeft na 22 jaar plaats gemaakt voor een digitale uitgave die u voortaan viermaal per jaar per e-mail ontvangt.

We hebben geprobeerd om iedereen die eerder ons papieren magazine ontving, nu een digitale editie te sturen. Maar ook als u eerder geen KlokSignaal heeft ontvangen dan kunt u zich HIER aanmelden.

In het KlokSignaal staan een paar hoofdartikelen en een aantal kortere berichten over ontwikkelingen, innovaties en projecten die gerelateerd zijn aan Van de Klok en Novaform. Vaak komen opdrachtgevers, co-makers of andere betrokkenen aan het woord. Ook vaste rubrieken als ‘Schaften met...’, ‘Hoffmr.’ en ‘Achterom’ die eerder in de papieren versie stonden, komen afwisselend terug.

Het zou echter kunnen dat u het KlokSignaal ontvangt terwijl u het magazine nooit eerder gezien heeft. De kans is dan groot dat het KlokSignaal in het verleden nooit voorbij uw receptie is gekomen. Mocht u het KlokSignaal in het vervolg niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich onderin de mail van het ontvangen KlokSignaal afmelden.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal